skip to content

< Previous article   Next item >

Exercitii practice de limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a V-a

Exercitii practice de limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a V-a from Geanina Cotoi, Mihaela Timingeriu, Mina-Maria Musu

Price per copy:
Lei 20 / € 6,90
incl. VAT: 5% (Lei) / 7% (EUR)
plus Delivery fees

Orderable

Category: Bücher
Pages / Format: 176 S.; Softcover/Paperback
Edit year: 2018
Publishing House: Bukarest, Paralela 45
Language: Rumänisch
ISBN: 9789734727773

Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 3022/8.01.2018
Aceasta noua editie a lucrarii, complet modificata, pliata perfect pe noutatile din curriculum pentru clasa a V-a (noile planuri cadru, noua programa si noile manuale), contribuie substantial la formarea de competente reale privind disciplina limba si literatura româna, fiind de fapt o varianta prietenoasa si atractiva, utila nu doar elevilor si profesorilor, ci si parintilor interesati de progresul propriilor copii.
Recomandarea noastra este de a utiliza acest auxiliar care, prin structura si continut, prin exercitiile diferentiate propuse si aplicate particularitatilor de vârsta ale elevilor, poate fi considerat o forma dezvoltata de parcurgere a programei, astfel încât orice activitate de evaluare aplicata elevilor va dovedi faptul ca ei au atins performante maxime, în primul rând pentru ca au fost sprijiniti de o carte scrisa cu har pentru ei, de dascali creativi, cu experienta în activitatea la catedra.

Similar items that might interest you: