skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Exercitii practice de limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a V-a

Exercitii practice de limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a V-a von Geanina Cotoi, Mihaela Timingeriu, Mina-Maria Musu

Preis pro Stück:
Lei 20 / € 6,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 176 S.; Softcover/Paperback
Erscheinungsjahr: 2018
Verlag: Bukarest, Paralela 45
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789734727773

Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 3022/8.01.2018
Aceasta noua editie a lucrarii, complet modificata, pliata perfect pe noutatile din curriculum pentru clasa a V-a (noile planuri cadru, noua programa si noile manuale), contribuie substantial la formarea de competente reale privind disciplina limba si literatura româna, fiind de fapt o varianta prietenoasa si atractiva, utila nu doar elevilor si profesorilor, ci si parintilor interesati de progresul propriilor copii.
Recomandarea noastra este de a utiliza acest auxiliar care, prin structura si continut, prin exercitiile diferentiate propuse si aplicate particularitatilor de vârsta ale elevilor, poate fi considerat o forma dezvoltata de parcurgere a programei, astfel încât orice activitate de evaluare aplicata elevilor va dovedi faptul ca ei au atins performante maxime, în primul rând pentru ca au fost sprijiniti de o carte scrisa cu har pentru ei, de dascali creativi, cu experienta în activitatea la catedra.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: