skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Cu Aramis reusesc. Recapitulare si evaluare, clasa a IV-a.

Cu Aramis reusesc. Recapitulare si evaluare, clasa a IV-a.
Limba si literatura romana. Geografie. Istorie

Preis pro Stück:
Lei 22 / € 7,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 128 S.; 205x285 mm
Erscheinungsjahr: 2020
Verlag: Aramis
Sprache: Deutsch
ISBN: 9786060093244

Lucrarea contine fise de antrenament si autoevaluari cu ajutorul carora elevii vor putea, de multe ori singuri, sa-si reaminteasca si sa-si fixeze notiunile de baza asimilate, pe parcursul clasei a IV-a, la disciplinele Limba si literatura romana, Geografie, Istorie.
In paginile ei se regasesc: texte literare narative si texte descriptive, informatii transdisciplinare transpuse in diverse exercitii, bogate si atractive, jocuri si activitati individuale sau in perechi, care asigura dezvoltarea gandirii, imaginatiei creative a copiilor, dar si a trairilor afective pozitive.
Sarcinile de lucru sunt astfel concepute incat sa poata fi parcurse de catre elevi, atat sub indrumarea profesorului, cat si individual, pentru consolidarea, recapitularea si evaluarea materiei. Fisele de autoevaluare sunt insotite de raspunsuri si sugestii de rezolvare, fiind utile inclusiv parintilor care doresc sa-si sprijine copiii in procesul de invatare.
Caietul poate fi utilizat pe parcursul intregului an scolar, sau la finele acestuia, in perioada de recapitulari finale.
Scopul acestei lucrari este acela de a le facilita elevilor demersurile de invatare in contextul invatamantului de tip hibrid sau online.