skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Rapunzel. Lese-, Spiel- und Arbeitsbuch

Rapunzel. Lese-, Spiel- und Arbeitsbuch von Maria Cucu-Costeanu

Preis pro Stück:
Lei 33 / € 8,25
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 64 S.; 130 x 200 mm
Erscheinungsjahr: 2020
Verlag: Corint
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786067937428

„Recomand calduros aceasta prima aparitie din seria de carti dedicate ciclului primar, si anume basmul Rapunzel, intr-o forma accesibila pentru copiii care pornesc pe drumul lung, uneori dificil, dar frumos, al insusirii limbii germane.
Cartea este o calatorie literara care-si bucura si isi imbogateste cititorii (prin imaginatie, vocabular, actiune), conducandu-i printr-un labirint intunecat si stravechi, la capatul caruia binele invinge raul. Este prelucrarea unui basm de demult intr-o prezentare originala, in care textul, desenele si jocurile se completeaza impecabil, invitandu-i pe copii sa o citeasca.

Ilustratiile bogate ajuta la intelegerea textului, iar jocurile didactice antrenante sustin pe deplin imbogatirea vocabularului.
Cartea poate fi parcursa individual, caci la final exista solutii pentru sarcinile propuse, dar poate fi folosita si la gradinita sau la scoala, ca material auxiliar, sau in saptamana Scoala Altfel.
Cu ajutorul exercitiilor interactive, elevii isi fixeaza cunostintele lexicale si gramaticale intr-un context variat, prin jocuri distractive. Nu lipsesc nici sarcinile care le solicita creativitatea, gramatica pierzandu-si gustul amar si transformandu-se in joc!
Cu ajutorul codurilor QR, elevii pot audia basmul (tot intr-o variant simpla, pot asculta cantece, pot vedea un film cu personajul Rapunzel sau se pot implica in alte activitati amuzante.
Basmele au facut deliciul copilariei tuturor generatiilor. Nici generatia de astazi nu face exceptie!" Zoe Spineanu, prof. gr. I
Intentia noastra este de a publica o serie de carti care sa vina in sprijinul elevilor din ciclul primar, ce invata germana ca limba straina, dar si al celor de la scolile cu predare in limba germana, care nu stiu inca foarte bine aceasta limba atunci cand incep scoala.
Fiecare carte, bogata in ilustratii si jocuri didactice cu scopul imbogatirii vocabularului, are patru parti:
Prima parte prezinta un basm intr-o varianta simplificata, insotit de explicatiile unor cuvinte si expresii mai dificile pentru varsta elevilor.
A doua parte aduce sarcini si jocuri diferite care sa trezeasca interesul copiilor si care pot fi rezolvate atat individual, cat si in echipa.
Partea a treia pune accent pe imbogatirea bagajului lexical, cu explicatii ale cuvintelor, dar si cu desene care sa ilustreze sensurile noilor termeni si cu exercitii de fixare a vocabularului.
In ultima parte, copiii se pot verifica cu ajutorul solutiilor date.
Cartile din aceasta serie contin si coduri QR, care ii trimit pe elevi la pagini de internet unde pot audia basmele in varianta simplificata, pot vedea filme si asculta cantece corespunzatoare fiecarui basm sau pot gasi activitati distractive.
Incepem cu basmul fratilor Grimm, Rapunzel. Lectura si distractie placuta!

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: