skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Teste de matematica pentru Simularea Evaluarii Nationale la clasa a 8-a

Teste de matematica pentru Simularea Evaluarii Nationale la clasa a 8-a von Anton NEGRILA, Maria NEGRILA

Preis pro Stück:
Lei 25 / € 6,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 136 S.
Erscheinungsjahr: 2022
Verlag: Paralela 45
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789734736928

Simularea examenului de Evaluare Nationala, sustinuta de elevii clasei a 8-a, reprezinta un reper important in parcursul scolar al acestora, deoarece ii familiarizeaza cu rigorile examenului si le ofera o imagine clara a nivelului real de pregatire atins la disciplina respectiva.
Aceasta lucrare se adreseaza elevilor de clasa a VIII-a care doresc sa aprofundeze si sa consolideze continuturile prevazute de programa scolara pentru disciplina Matematica, in vederea sustinerii examenului de Simulare a Evaluarii Nationale.
Culegerea de fata ofera posibilitatea recapitularii materiei prin intermediul a 40 de teste de matematica realizate dupa modelul actual al subiectului de examen si insotite de solutii de rezolvare. Exercitiile si problemele propuse au fost atent selectate si gradate ca dificultate, pentru a fixa continuturile teoretice si pentru a crea competentele necesare rezolvarii subiectelor. Prin parcurgerea atenta a exercitiilor si a problemelor propuse, elevii isi pot verifica stadiul de pregatire si pot actiona pentru remedierea eventualelor lipsuri in cunostintele dobandite.

Lucrarea este utila tuturor celor care doresc sa se pregateasca atât pentru Simularea Evaluarii Na?ionale, cât ?i pentru examenul propriu-zis!

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: