skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Caiet de vacanta. Matematica, clasa a V-a

Caiet de vacanta. Matematica, clasa a V-a von Maria Zahaia

Preis pro Stück:
Lei 30 / € 10,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 176 S.
Erscheinungsjahr: 2023
Verlag: Paralela 45
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789734738366
Auflage / Bände: ed. a IV a

Matematica. Caiet de vacanta. Suport teoretic, exercitii si probleme aplicative. Clasa a V-a
Avizat M.E.C. conform O.M. nr. 5318/21.11.2019
Lucrarea de fata nu este o culegere de probleme obisnuita. Ea se diferentiaza prin metodologia inovativa propusa pentru invatarea matematicii:
• continuturile teoretice obligatorii prevazute in programa scolara sunt minimale, dar sunt suficiente pentru a asigura formarea competentelor prevazute de programa;
• activitatile de invatare (exercitiile si problemele) propuse sunt si ele minimale si alese cu multa grija, unele cu continut inter- si transdisciplinar, cu parcurgere usoara, stimulativa si provocatoare.

In felul acesta, elevul este invatat: sa invete singur matematica, sa gandeasca, sa coreleze diverse continuturi ale invatarii, inclusiv inter- si transdisciplinare, sa identifice date, marimi si relatii matematice in contexte variate, sa utilizeze concepte si algoritmi specifici matematicii, sa modeleze matematic situatii date prin integrarea achizitiilor din diferite domenii. Miza lucrarii este ca dupa parcurgerea acesteia, matematica devine pentru elev un fundament solid pentru argumentare si rationament logic, gandire critica, analizare si interpretare, care sunt conditii necesare unei cariere profesionale remarcabile.