skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Muntii Retezat. Harta de drumetie

Muntii Retezat. Harta de drumetie
M 1:50000, Muntii nostri

Preis pro Stück:
Lei 25 / € 8,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Landkarten
Seiten / Format: 1 Karte; 200 x 100 mm
Erscheinungsjahr: 2020
Verlag: Schubert & Franzke
Sprache: Rumänisch
ISBN: 5948490930559

Harta Muntilor Retezat poarta indicativul MN06, ceea ce-nseamna ca este al saselea numar din colectia „Muntii Nostri".
Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere si s-a tiparit pe hârtie rezistenta la umiditate. Este usor de citit si simplu de utilizat datorita stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke si datorita structurarii practice ale informatiilor. Totul este la îndemâna, exact acolo unde este necesar, fiind utila atât pasionatilor de drumetii cât si profesionistilor.
Zona centrala apare la o scara mai detaliata: 1 : 35 000.
Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu în limbile româna si engleza. Fiecare traseu are o caseta tehnica cu informatii necesare. Harta contine si un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util în masurarea rapida a distantelor pe harta.
Aplicatiile disponibile pe platformele iOS si Android vor risipi aura nostalgica a hartii, conferind produsului complexitatea tehnica obligatorie secolului în care traim.
Sa va bucurati de aceasta harta, sus pe culmile însorite ale Muntilor Retezat, scrutând în zare culmile vecine, cele care vor da în curand numele urmatoarelor harti din colectia „Muntii Nostri".