skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Sfidarea. Seria Jocurile foamei. Vol.2

Sfidarea. Seria Jocurile foamei. Vol.2 von Suzanne Collins

Preis pro Stück:
Lei 35 / € 11,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 328 S.; 200 x 130 mm
Erscheinungsjahr: 2019
Verlag: Nemira
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786064306173

Katniss si Peeta au castigat impreuna sangeroasele Jocuri ale Foamei, sfidand pentru prima oara in istorie regulile Capitoliului.
Reveniti in Districtul 12, convinsi ca au castigat o viata sigura si decenta pentru ei si familiile lor, cei doi spera ca va urma o lunga perioada de pace. Dar, chiar inainte sa apuce sa porneasca in nemilosul Tur al Invingatorilor, apar zvonuri despre o revolta printre locuitorii districtelor. Iar in ochii conducatorilor, ei doi sunt inspiratia acestei rebeliuni.
Daca nu vor reusi sa convinga Panemul ca sunt in continuare indragostiti nebuneste, consecintele ar putea fi dezastruoase...
„O lectura la fel de pasionanta, chiar mai pasionanta decat primul volum, pentru ca acum esti deja foarte atasat de personaje. Iar intriga este incredibila. Nu vei avea somn odata ce ai deschis cartea. Sfatul meu este sa o incepi dimineata si sa anulezi orice program din acea zi!"
Stephenie Meyer
„Fascinant este ca, dincolo de a un fi thriller SF plin de aventura, seria cucereste prin abordarea unor teme legate de moralitate, supunere, salvare, iubire si, mai presus de toate, sacrificiu."
Booklist

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: