skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Imbrancitul Nu E Deloc Amuzant

Imbrancitul Nu E Deloc Amuzant von Higgins Melissa
Bullyingul fizic

Preis pro Stück:
Lei 29 / € 9,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 28 Seiten; paperback
Erscheinungsjahr: 05.2021
Verlag: Bookzone
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786069700624

Daca ai fost vreodata victima bullyingului, nu ai uitat acele momente niciodata. Ti s-a spus ca esti prea mare, prea mic sau urat. Stii ca esti vulnerabil, iar cineva este pregatit sa profite de slabiciunile tale. Cu siguranta nu iti doresti sa experimenteze si copiii tai aceste sentimente.

Imbrancitul, glumele rautacioase, excluderea intentionata a cuiva dintr-un grup, rusinarea publica – copiii pot experimenta bullyingul intr-o varietate de moduri.

Povestea aceasta simpatica este interpretata de animale ilustrate, pentru a-i ajuta pe cei mici sa treaca mai usor peste aceste situatii dificile. Cartea ofera strategii actuale si eficiente atunci cand copiii se confrunta cu aceste probleme. Textele ajuta tinerii cititori sa recunoasca si sa gestioneze diferitele forme de agresiune fizica.

Mihnea este foarte bun la matematica si il admira pe Super Ratonul, eroul cel curajos. Mihnea este agresat fizic de Felix, un coleg de scoala.

Prin aceasta lectura, micii cititori vor observa cum Mihnea este tinta unei agresiuni fizice si vor afla modalitati de a opri acest comportament abuziv.

Ilustratii de Simone Shin.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: