skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Cum Am Invins Bullyingul

Cum Am Invins Bullyingul von Van Hove Niels
O poveste esentiala pentru dezvoltarea increderii in sine

Preis pro Stück:
Lei 30 / € 10,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 36 Seiten; paperback
Erscheinungsjahr: 04.2022
Verlag: Bookzone
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786069639146

Forta mentala poate fi prezentata copiilor ca o putere magica, o super putere. Cu ajutorul mintii, putem transforma o situatie neplacuta intr-un moment in care suntem capabili sa crestem increderea in sine. Bucuria copiiilor este imensa cand stiu ca pot controla anumite aspecte care pana atunci pareau dificile, iar asta ii face mai puternici si mai fericiti. - Gabriela Maalouf, psiholog, psihoterapeut si trainer pentru copii.

Cum vorbesti cu copilul tau despre bullying si incredere?

Povestea micutei Alice vine in sprijinul parintilor care isi doresc sa discute cu copilul lor despre bullying pornind de la un exemplu concret si usor de inteles pentru cel mic.

Cum stii daca piticul tau are probleme la scoala sau la locul de joaca? Cum puteti rezolva impreuna problema?

Cartea prezinta atat consecintele bullyingului asupra personajului principal, cat si masurile pe care Alice le ia impreuna cu parintii sai pentru a pune capat acestei situatii dificile si pentru a-si recapata increderea in sine. Aceasta nu ofera solutii universale pentru combaterea bullyingului, insa este un punct de plecare perfect pentru o discutie despre bullying si importanta comunicarii cu parintii.

Cum ii ajuta cartea pe parinti:
• Le pune la dispozitie exemple simple, pe intelesul copiilor, pe baza carora pot discuta despre teme importante pentru dezvoltarea celor mici.
• Le permite sa recunoasca consecintele negative care pot aparea in urma unor agresiuni de tip bullying si sa faca primii pasi spre rezolvarea conflictului.

Traducere din limba engleza de Laura Frunza.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: