skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Dezvoltare Personala Pe Intelesul Copiilor Iii

Dezvoltare Personala Pe Intelesul Copiilor Iii von Van Hove Niels
Imi aleg obiectivele si le indeplinesc

Preis pro Stück:
Lei 30 / € 10,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 32 Seiten; paperback
Erscheinungsjahr: 04.2022
Verlag: Bookzone
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786069639139

Transforma dezvoltarea personala intr-un joc!

Micile episoade in centrul carora se afla Vladut si Catinca te invita sa discuti cu copilul tau despre teme importante precum: increderea, perseverenta sau gandirea pozitiva, pornind de la situatii in care copiii se regasesc cu usurinta.

Cum invatam sa ne controlam emotiile? Cum gestionam un esec? Cum ne antrenam forta mentala?

Ghidati de personaje simpatice si de adultii din jurul lor, copiii invata cum isi pot atinge obiectivele folosind tehnici precum: monologul interior incurajator, stabilirea de obiective, acceptarea esecului ca mijloc de invatare, vizualizarea unei probleme, exercitiile de respiratie sau de recunostinta.

Forta mentala poate fi prezentata copiilor ca o putere magica, o super putere. Cu ajutorul mintii, putem transforma o situatie neplacuta intr-un moment in care suntem capabili sa crestem increderea in sine. Bucuria copiiilor este imensa cand stiu ca pot controla anumite aspecte care pana atunci pareau dificile, iar asta ii face mai puternici si mai fericiti. - Gabriela Maalouf, psiholog, psihoterapeut si trainer pentru copii.

Pentru a deveni adulti echilibrati, cei mici trebuie sa invete cat mai devreme sa:
• Gandeasca pozitiv si sa infrunte provocarile vietii.
• Aiba incredere in propriile forte.
• Depaseasca esecurile si sa incerce din nou.
• Isi imbunatateasca echilibrul mental si emotional.

Cum ii ajuta cartile din seria Dezvoltare personala pe intelesul copiilor pe parinti:
• Le ofera instrumente si tehnici simple cu ajutorul carora ii pot ajuta pe pitici sa gestioneze situatii noi sau momente dificile.
• Le pun la dispozitie exemple simple, pe intelesul copiilor, pe baza carora pot discuta despre teme importante pentru dezvoltarea celor mici.
• Le permit sa recunoasca consecintele negative ale unor emotii puternice precum teama sau tristetea si sa le ofere sprijin atunci cand au nevoie de ajutor.

Ajuta-l pe cel mic sa faca astazi primii pasi in lumea dezvoltarii personale cu ajutorul unor carti pe intelesul sau si asigura-te ca va deveni un adult curajos care invata din fiecare experienta noua si isi pastreaza echilibrul psihologic si emotional, indiferent ce obstacole intalneste.

Traducere din limba engleza de Laura Frunza.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: