skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Dezvoltare Personala Pe Intelesul Copiilor II

Dezvoltare Personala Pe Intelesul Copiilor II von Van Hove Niels
Gandesc pozitiv si depasesc toate provocarile

Preis pro Stück:
Lei 30 / € 10,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 32 Seiten; paperback
Erscheinungsjahr: 04.2022
Verlag: Bookzone
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786069639122

Transforma dezvoltarea personala intr-un joc!

Copiii invata alaturi de Vladut sa abordeze cu incredere si optimism orice provocare.

Vladut este un baietel cuminte si vesel. Ii place la scoala si are o multime de hobbyuri. Totusi, ca orice copil, el trebuie sa faca fata adesea unor situatii dificile atat acasa, cat si la scoala

Ghidati de Vladut, dar si de adultii din jurul lor, cei mici invata cum pot folosi gandirea pozitiva pentru a-si atinge obiectivele, utilizand diferite tehnici de dezvoltare personala transformate de autor in jocuri pe intelesul celor mici.

Forta mentala poate fi prezentata copiilor ca o putere magica, o super putere. Cu ajutorul mintii, putem transforma o situatie neplacuta intr-un moment in care suntem capabili sa crestem increderea in sine. Bucuria copiiilor este imensa cand stiu ca pot controla anumite aspecte care pana atunci pareau dificile, iar asta ii face mai puternici si mai fericiti. - Gabriela Maalouf, psiholog, psihoterapeut si trainer pentru copii.

Pentru a deveni adulti echilibrati, cei mici trebuie sa invete cat mai devreme sa:
• Gandeasca pozitiv si sa infrunte provocarile vietii.
• Aiba incredere in propriile forte.
• Depaseasca esecurile si sa incerce din nou.
• Isi imbunatateasca echilibrul mental si emotional.

Cum ii ajuta cartile din seria Dezvoltare personala pe intelesul copiilor pe parinti:
• Le ofera instrumente si tehnici simple cu ajutorul carora ii pot ajuta pe pitici sa gestioneze situatii noi sau momente dificile.
• Le pun la dispozitie exemple simple, pe intelesul copiilor, pe baza carora pot discuta despre teme importante pentru dezvoltarea celor mici.
• Le permit sa recunoasca consecintele negative ale unor emotii puternice precum teama sau tristetea si sa le ofere sprijin atunci cand au nevoie de ajutor.

Ajuta-l pe cel mic sa faca astazi primii pasi in lumea dezvoltarii personale cu ajutorul unor carti pe intelesul sau si asigura-te ca va deveni un adult curajos care invata din fiecare experienta noua si isi pastreaza echilibrul psihologic si emotional, indiferent ce obstacole intalneste.

Traducere din limba engleza de Laura Frunza.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: