skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Calendar Regal 2024

Calendar Regal 2024 von Principele Radu A.S.R.

Preis pro Stück:
Lei 139 / € 46,50
Inkl. Mwst.: 20% (Lei) / 19% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Kalender
Seiten / Format: 24 S.; Spiralbindung, 400x290 mm
Erscheinungsjahr: 2023
Verlag: Curtea Veche Publishing
Sprache: Rumänisch
ISBN: 5948492410189

Editia Calendarului regal din 2024 continua traditia tematica a anilor anteriori si le propune atat pasionatilor de istorie, cat si publicului general o suita de imagini ale Trenului Regal, cel cu care, incepand din anul 2012, Familia Regala calatoreste anual, refacand traseele-reper pentru evenimentele care au marcat istoria moderna a Romaniei. Atat vederile din Vagonul Sufragerie, cat si cele din diferitele gari in care romanii ii intampina pe Majestatea Sa Margareta, pe Alteta Sa Regala Principele Radu si pe Alteta Sa Regala Principesa Sofia stau drept marturie pentru memoria vie a regalitatii in constiinta poporului roman si pentru relatia calda pe care aceasta o intretine cu el, vadindu-i relevanta intr-un prezent tot mai vaduvit de eleganta unor repere istorice, identitare si morale.

Tiparitura eleganta, aide-mémoire si reper in succesiunea zilelor, calendarul este un cadou potrivit pentru toti cei care vibreaza in fata frumosului, intelegand totodata importanta cunoasterii trecutului recent si a pastrarii memoriei.

Fiecare luna a anului are dedicata o fila care prezinta o serie de momente din istoria moderna si contemporana petrecute in luna respectiva. Fotografiile au fost realizate de catre Daniel Angelescu, fotograf oficial al Familiei Regale a Romaniei.