skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Dictionar de marketing englez-roman

Dictionar de marketing englez-roman von A Ivanovic, P.H. Collin

Preis pro Stück:
Lei 11 / € 3,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Erscheinungsjahr: 2007
Verlag: Niculescu
Sprache: Englisch
ISBN: 9789737480668

Nu-i niciun secret ca, atunci când vine vorba despre "ce se întâmpla cu produsele si serviciile", constatam, tot mai multi dintre noi si tot mai des, ca, si aici, limba engleza se arata pe deplin suverana, caci marketing îi zice "chestiei" care se ocupa de cererea de pe piata si satisfacerea acesteia. Poate ca limba engleza, cu termeni deveniti deja consacrati în domeniul economic, n-ar fi chiar o problema. Dar ce te faci cu adevaratul jargon al bransei marketingului?
COMPLEX (acopera o arie terminologica de aproape 17 000 de cuvinte-titlu si expresii englezesti din domeniul marketingului, cu transcrierea fonetica, expuse clar si concis).
ACTUAL (include numerosi termeni din engleza britanica si cea americana, însotiti de definitii precise, scurte explicatii gramaticale si contextualizari pe baza extraselor din publicatiile de specialitate).
PRACTIC (cu o adresabilitate largita: studenti si cadre didactice ale facultatilor de profil, traducatori si interpreti, specialisti ai domeniului si, în general, toti cei interesati de fenomenologia si jargonul marketingului), volumul îi asigura consultantului un bagaj consistent al termenilor utilizati în cercetarea de piata, publicitate, asistenta promotionala sau tehnicile de vânzare.