skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Cum sa-ti reinventezi viata

Cum sa-ti reinventezi viata von Jeffrey E. Young, Janet S. Klosko

Preis pro Stück:
Lei 65 / € 16,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 472 S.; 13 x 20 cm, Softcover/Paperback
Erscheinungsjahr: 2017
Verlag: Editura Trei
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786064001122

Ti se intampla adesori sa pui nevoile celorlalti mai presus de ale tale? Te panichezi cand persoana iubita te ameninta ca te paraseste? Te temi in mod exagerat de boli si de esecuri financiare? Esti vesnic nemultumit, in ciuda reusitelor personale si profesionale?
Autorii acestei carti, celebri specialisi in psihoterapia cognitiva, te ajuta sa identifici cele 11 "capcane mentale" asociate cu diversele comportamente distructive si cu imaginea negativa de sine. Pe baza unor studii de caz, a unor chestionare de autoevaluare, dar mai ales a unor tehnici bazate pe controlul emotiilor, gandurilor si comportamentelor, vei invata cum sa "spargi" ciclul reactiilor autodistructive si cum sa te bucuri de o viata implinita, evitand "capcanele" vietii – de la sentimentul de abandon si de la dependenta, pana la excluderea sociala, deprivarea emotionala, esec si vulnerabilitate.
Jeffrey E. Young, fondator al psihoterapiei centrate pe scheme cognitive, este director si formator la Centrul de Terapie Cognitiva din New York.
Janet S. Klosko este codirectoare la Centrul de Terapie Cognitiva din Long Island, New York, si este specializata in psihoterapia anxietatii.