skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Mananca si alearga

Mananca si alearga von Scott Jurek, Steve Friedmann
Incredibila mea calatorie spre glorie in ultramaraton

Preis pro Stück:
Lei 95 / € 31,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 304 S.
Erscheinungsjahr: 2013
Verlag: Preda Publishing
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786069303177

Mananca si alearga. Incredibila mea calatorie spre glorie in ultramaraton
De aproape doua decade, Scott Jurek este una dintre cele mai importante si mai indragite figuri din lumea alergatorilor pe distante lungi. In 1999, pe cand era un necunoscut, a castigat Western States Endurance Run, o cursa de 161 de kilometri pe cararile fierbinti din Sierra Nevada. A castigat aceasta competitie sapte ani consecutiv, stabilind si recordul acestei curse. De doua ori a reusit sa treaca primul linia de sosire la Badwater Ultramarathon, un "jog" de doar 217 kilometri. Recent, a stabilit un nou record american: 266.66 kilometri in 24 de ore.
Scott este unul dintre superatlteii care a calatorit in Canioanele Cuprului pentru a alerga impreuna cu indienii tarahumara – o aventura fabuloasa relatata in Nascuti pentru a alerga. Performantele lui sunt cu atat mai iesite din comun, cu cat ele au la baza o dieta exclusiv vegetariana.
In Mananca si alearga, Scott Jurek dezvaluie cele mai importante momente din viata sa personala si de atlet profesionist, fiind o sursa de inspiratie pentru orice sportiv, indiferent de nivelul acestuia. Pe parcursul a 300 de pagini, Scott demonteaza toate prejudecatile referitoare la dieta atletului de performanta. Fie ca te poarta in focul competitiei, in lumea fascinanta a stiintei sau iti ofera propriile retete vegetariene, cartea lui Scott te motiveaza sa iti explorezi propriul potential, sa alergi mai departe.