skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Neuroplasticitatea. Secretul longevitatii creierului

Neuroplasticitatea. Secretul longevitatii creierului von Leon Danaila

Preis pro Stück:
Lei 60 / € 20,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: Hardcover/Pappeinband
Verlag: Bookzone
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786303051710

Dupa 40 000 de interventii chirurgicale, peste 50 de carti de specialitate si tratate publicate, precum si 18 brevete de inventator, Leon Danaila continua sa opereze pe creier si sa scrie, in ciuda varstei inaintate, demonstrand astfel o agilitate mintala si o dexteritate care, conform ultimelor descoperiri medicale, pot fi la indemana tuturor.
In prima sa carte pentru publicul larg, el ne ghideaza intr-o calatorie fascinanta prin labirintul creierului uman, aratandu-ne cum neuroplasticitatea, capacitatea creierului de a-si schimba functiile si structura, ca reactie la o activitate fizica sau la un proces mintal, ne poate ajuta sa ne mentinem si chiar sa ne imbunatatim sanatatea si functiile creierului pe masura ce imbatranim.

Leon Danaila a scris un ghid indispensabil pentru oricine doreste sa inteleaga si sa beneficieze de puterea incredibila a creierului si pentru toti cei interesati de sanatate mintala, longevitate si bunastare. Aceasta carte iti va schimba modul in care intelegi si ai grija de cel mai complex organ din corpul tau.

Aceasta carte este pentru tine daca iti doresti:
• Sa continui sa te bucuri de viata si sa-ti pastrezi agilitatea mintala indiferent de varsta.
• Sa previi instalarea unor patologii cognitive precum boala Alzheimer sau alte forme de dementa.
• Sa descoperi concluziile despre puterea incredibila a creierului uman ale unui neurochirurg inclus in Top 500 de genii ale secolului 21.
• Sa inveti despre capacitatea creierului de a se regenera si de a continua sa acumuleze noi informatii pe tot parcursul vietii de la un medic care inca opereaza pe creier la peste 90 de ani.

Ca sacerdot al binelui, toata viata am luptat pentru dreptate, frumos, adevar, sanatate si credinta, iar acum vreau sa impartasesc tuturor cate ceva din istoria acestei lupte. - Acad. Prof. Dr. Leon Danaila

Unul dintre cei mai frumosi oameni pe care, indraznesc sa spun, Dumnezeu i-a daruit Romaniei. Un om care si-a pus sufletul la bataie pentru o tara saraca si uitata deseori. Care in 1981 s-a intors acasa si a facut din acasa o America de visuri. - Parintele Constantin Necula

Celulele se degradeaza odata cu inaintarea in varsta. Foarte multi indivizi vin peste varsta de 60 - 70 de ani cu tulburari mari de memorie, de activitate, de orientare, cu leziuni demielinizante care impiedica transmiterea impulsului nervos. Noi pentru asta luptam. Incercam sa impiedicam aceasta degradare, aceasta instalare a unor patologii cognitive precum boala Alzheimer, pentru ca individul respectiv sa ajunga la o imbatranire sanatoasa, sa se poata orienta, sa se poata ingriji si sa poata face fata tuturor sarcinilor de autoingrijire.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: