skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Puterea subconstientului

Puterea subconstientului von Joseph Murphy

Preis pro Stück:
Lei 30 / € 10,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 208 S.; 130 x 200 mm
Erscheinungsjahr: 2018
Verlag: Litera
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786063316968

Daca vrei cu adevarat puterea de vindecare, o poti avea prin credinta, ceea ce inseamna sa cunosti felul in care functioneaza mintea constienta si cea subconstienta."
Joseph Murphy
Capitolele acestei carti ii ofera cititorului o cale spre a trai o viata mai sanatoasa, mai fericita si mai plina de satisfactii din toate punctele de vedere. Scrierile doctorului Murphy au in centrul lor legile universale ale mintii si infinita spiritualitate ce se gaseste in inimile si mintea tuturor oamenilor.
Adaugand abordarea metafizica, spirituala si pragmatica a doctorului Murphy la modul in care traiesti, vei afla secretul pentru a obtine ceea ce iti doresti cu adevarat. Vei incepe sa iti umpli mintea cu tipare nobile, dumnezeiesti de gandire si te vei alinia la spiritul infinit din interiorul tau.
Cere sa primesti frumusete, iubire, pace, intelepciune, idei creative si infinitul iti va raspunde in mod corespunzator, transformandu-ti mintea, corpul si situatia. Gandirea este legatura dintre spirit, corp si partea materiala a lucrurilor.
Aceasta carte este un instrument care poate fi folosit pentru majoritatea problemelor intalnite de oameni de-a lungul vietii si si-a dovedit in timp eficienta in ceea ce priveste atingerea telurilor propuse. Ideea de baza a lui Murphy este ca solutia problemelor se afla in interiorul nostru. Elementele exterioare nu pot schimba gandirea unui om.
Asta inseamna ca mintea ta iti apartine. Pentru a trai o viata mai buna, trebuie sa iti schimbi mintea, nu circumstantele exterioare.
Ideea de baza a dr. Murphy, ale carui scrieri au influentat milioane de oameni din intreaga lume, este ca solutia tuturor problemelor se afla in interiorul nostru. Pentru a trai o viata mai buna, trebuie sa iti schimbi mintea, nu circumstantele exterioare. Tu iti creezi propriul destin.
In acest fel vei gasi calea spre o viata mai sanatoasa, mai fericita si mai plina de satisfactii din toate punctele de vedere. Cartea este un adevarat instrument util in numeroase situatii cu care te poti intalni de-a lungul vietii, care te va invata:
- Puterea de vindecare a mintii tale subconstiente;
-Tehnici practice in vindecarea mentala;
-Stapanirea completa a fricii;
-Cum sa prosperi;
-Cum sa obtii rezultate prin rugaciune.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: