skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Sfarsitul singuratatii von Benedict Wells

Preis pro Stück:
Lei 45 / € 11,25
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 320 S.; Softcover/Paperback
Erscheinungsjahr: 2017
Verlag: Polirom
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789734666225

Jules si cei doi frati ai sai mai mari, Marty si Liz, sînt niste copii foarte diferiti unul de celalalt, însa un unic eveniment tragic îi uneste. Crescuti într-un mediu perfect, aproape idilic, ei vor pierde aceasta viata linistita în urma unui accident în care le mor amîndoi parintii. Desi trimisi la acelasi internat, fiecare o apuca pe calea sa, îndepartîndu-se si pierzînd legatura cu ceilalti. Mai ales Jules, odinioara un munte de încredere în propriile forte, se retrage acum în lumea viselor si a fanteziei. Singura prietenie din viata lui i-o poarta misterioasei Alva, dar nu-si va da seama ce înseamna pentru el decît ani buni mai tîrziu. Cînd Jules o reîntîlneste pe Alva ca adult, pare ca cei doi vor putea recupera timpul pierdut. Însa trecutul revine cu toate fantomele lui si este de neoprit.

„Benedict Wells a îndraznit sa scrie despre un subiect tulburator, pe care-l stapîneste fara cusur. Vocea lui narativa e calma, la rastimpuri melancolica. Imaginile sînt puternic schitate, iar conturul personajelor nu are trasaturi inutile." (St. Galler Tagblatt)

„Cel mai bun roman de John Irving care n-a fost scris de John Irving. Wells creeaza personaje credibile, povesti de dragoste cu fundal psihologic fascinant si scene de neuitat." (Der Tagesspiegel)

„Desi e abia trecut de treizeci de ani, Benedict Wells scrie ca un profesionist, întelept si plin de dragoste fata de personajele sale." (Literatur Spiegel)

„Povestea pe care o spune Wells este uimitoare, aproape un basm." (Frankfurter Allgemeine Zeitung)

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: