skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Iubirea te invata

Iubirea te invata von Irina Binder

Preis pro Stück:
Lei 42 / € 14,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 256 S.; Broschiert
Erscheinungsjahr: 2021
Verlag: For You
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786066392327

Cum ar fi daca în fiecare zi ai aduce zâmbetul pe chipul cuiva? Cum ar fi daca nu ai mai amâna sa faci schimbarea în bine la care tânjesti de atâta vreme? Cum ar fi daca ti-ai înfrumuseta viata cu podoaba generozitatii?

Exista zile în care pare ca agitatia treburilor si grijilor nu ne mai lasa ragaz pentru gândire, pentru simtire, pentru savurarea frumusetii lumii. Zile în care parca actionam pe pilot automat si la sfârsitul carora ramânem cu gustul amarui al senzatiei de timp irosit, de viata traita doar pe jumatate.

Prin noua ei carte cu valente educative si inspirationale, Iubirea te învata, Irina Binder ne readuce aminte de bucuriile uitate ale vietii, de adevaratul scop pentru care traim: IUBIREA. Iubirea din faptele bune, Iubirea din darurile dezinteresate, Iubirea din gesturile frumoase si din conduita respectuoasa, Iubirea din atentia fata de natura si fata de sine.

Iubirea te învata este pentru sufletul tau, al meu, al oricui doreste sa se cunoasca mai bine si sa înteleaga cum sa ofere si sa-si ofere mai multa iubire. Este o introspectie, un imbold si totdata o forta în sine de a te reinventa cu ajutorul acestui sentiment înaltator numit "IUBIRE".

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: