skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Femeia - Oracol

Femeia - Oracol von Margaret Atwood

Preis pro Stück:
Lei 55 / € 18,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 448 S.; 130 x 200 mm
Erscheinungsjahr: 2021
Verlag: Corint
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786067939668

Joan Foster, eroina romanului, a dus o viata de fugara, asumandu-si diferite identitati. Obezitatea din adolescenta si criticile constante ale mamei ei o determina sa fuga din Canada in Anglia, unde se descopera pe sine insasi ca autoare de romane de amor ieftine, o indeletnicire pe care o ascunde fata de Arthur, sotul ei activist, care tot viseaza la o revolutie.
Cand scrierile lui Joan isi gasesc expresia finala intr-un volum de poezie feminista care devine bestseller, ea este coplesita de valul publicitatii si al notorietatii.
Incapabila de a jongla simultan cu mariajul care se destrama, cu aventura ei nesabuita cu un artist excentric si cu disputa cu un santajist al celebritatilor, Joan isi insceneaza moartea si fuge in Italia, hotarata sa ia totul de la zero. Dar, dupa ce s-a ascuns o viata intreaga, ea descopera ca invizibilitatea care a chinuit-o candva este acum imposibil de redobandit.
„Stralucitoare si amuzanta. Nu pot spune cat de mult m-a entuziasmat lectura ei – totul functioneaza perfect. O carte extraordinara." JOAN DIDION

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: