skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Codul cancerului

Codul cancerului von Jason Dr. Fung

Preis pro Stück:
Lei 40 / € 13,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 328 S.
Erscheinungsjahr: 2021
Verlag: Paralela 45
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789734734887

Felul in care oamenii de stiinta au privit aceasta maladie s-a schimbat fundamental de mai multe ori in ultimele decenii. Rand pe rand, au fost identificati ca fiind factori carcinogeni tutunul, azbestul, radiatiile, anumite virusuri, mutatiile genetice si alimentatia nesanatoasa. Totusi, in continuare, comunitatea medicala pierdea razboiul in fata cancerului, care parea sa se adapteze intr-o maniera diabolica si sa reziste - de cele mai multe ori - la toate tipurile de tratament, indiferent cat de costisitoare.
In cartea de fata, dr. Jason Fung prezinta in detaliu simptomele, cauzele si evolutia acestei maladii, precum si analizele specifice fiecarui tip de cancer impreuna cu diferitele terapii care s-au aplicat de-a lungul timpului (cu mai mult sau mai putin succes) in diverse tari. Dr. Fung - ale carui contributii in tratarea obezitatii si a diabetului i-au adus recunoasterea internationala - argumenteaza aici de ce cauza primara a cancerului este excesul de insulina.
Da, e posibil ca ,,samanta" cancerului sa existe genetic in organismul uman. Dar noi dispunem de puterea de a schimba ,,solul", astfel incat anumite gene sa nu se activeze. Pentru prima data, avem motive de optimism justificate de biologia evolutionista.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: