skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Puterea subconstientului.

Puterea subconstientului. von Dr. Joseph Murphy
Cum sa iti schimbi modul de a gandi ca sa-ti schimbi viata

Preis pro Stück:
Lei 54 / € 13,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 208 Seiten; paperback
Erscheinungsjahr: 12.2019
Verlag: Litera
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786063343940

Daca vrei cu adevarat puterea de vindecare, o poti avea prin credinta, ceea ce inseamna sa cunosti felul in care functioneaza mintea constienta si cea subconstienta. - Joseph Murphy

Ideea de baza a dr. Murphy, ale carui scrieri au influentat milioane de oameni din intreaga lume, este ca solutia tuturor problemelor se afla in noi. Pentru a trai o viata mai buna, trebuie sa iti schimbi mintea, nu circumstantele exterioare. Tu iti creezi propriul destin. In acest fel vei gasi calea spre o viata mai sanatoasa, mai fericita si mai plina de satisfactii din toate punctele de vedere. Cartea este un adevarat instrument util in numeroase situatii cu care te poti intalni de-a lungul vietii.

Citind-o, vei invata:
• Puterea de vindecare a mintii tale subconstiente
• Tehnici practice in vindecarea mentala
• Stapanirea completa a fricii
• Cum sa prosperi
• Cum sa obtii rezultate prin rugaciune

Fragment din cartea "Puterea subconstientului" de Joseph Murphy:

"Mintea ta subconstienta nu imbatraneste niciodata. Este atemporala, fara varsta si nesfarsita. Este parte a mintii universale a lui Dumnezeu, care nu s-a nascut si care nu va muri niciodata.
Epuizarea sau imbatranirea nu pot fi asociate unei calitati sau puteri spirituale. Rabdarea, bunatatea, sinceritatea, umilinta, bunavointa, pacea, armonia si iubirea frateasca sunt atribute si calitati care nu vor imbatrani niciodata. Daca vei continua sa generezi aceste calitati aici, in acest plan al vietii, vei ramane mereu tanar in spirit.
Imi amintesc un articol pe care l-am citit in una dintre revistele noastre acum cativa ani, in care se vorbea despre un grup de doctori eminenti de la Clinica De Courcy din Cincinnati, Ohio, care afirmau ca imbatranirea nu poate fi considerata singura cauza pentru debutul anumitor boli degenerative. Aceeasi doctori au ajuns la concluzia ca frica de timp, nu timpul in sine are un efect daunator in imbatranirea mintilor si corpurilor noastre si ca aceasta frica nevrotica privitoare la efectele timpului poate fi cauza imbatranirii premature.
In timpul numerosilor ani ai vietii mele publice, am avut ocazia sa studiez biografiile oamenilor faimosi care si-au continuat activitatile productive si la varste inaintate. Unii dintre ei au atins maretia chiar la varsta batranetii. In acelasi timp, a fost privilegiul meu sa cunosc numerosi oameni fara notorietate de vreun fel care, intr-o sfera mai marunta, au dovedit la randul lor ca batranetea in sine nu are cum sa distruga puterile creatoare ale mintii si ale corpului.
Imbatranirea mentala
Acum cativa ani am vizitat un vechi prieten la Londra, in Anglia. Avea peste 80 de ani, era foarte bolnav si era evident afectat de varsta la care ajunsese. Conversatia noastra a dezvaluit slabiciunea lui fizica, sentimentul de frustrare si o deteriorare generala aproape de o inertie totala. Se plangea ca este inutil si ca nimeni nu are nevoie de el. Cu o expresie de deznadejde, si-a dezvaluit filosofia falsa: „Ne nastem, crestem, imbatranim, ajungem sa nu mai fim buni de nimic si acesta este finalul". Aceasta atitudine mentala de inutilitate si neputinta era motivul principal al bolii sale. Astepta cu nerabdare doar senilitatea si dupa aceea — nimic. Intr-adevar, imbatranise mental si mintea lui subconstienta a produs toate dovezile gandirii lui habituale."