skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Albine, bondari si viespi

Albine, bondari si viespi

Preis pro Stück:
Lei 15 / € 5,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 32 S.; Broschiert, 20cm x 13cm
Erscheinungsjahr: 2019
Verlag: Galaxia Copiilor
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786067960518

Pixi ne face cunostinta cu cele mai simpatice (auch!) insecte

Toate curiozitatile copiilor privind albinele, bondarii si viespile îsi vor gasi raspunsul în aceasta carticica. Pe alocuri, Pixi presara si cate o doza de umor... întepator.

Cate picioare au albinele? Unde sunt plasate vasele lor de sange? Stiai ca, împreuna cu furnicile, albinele, bondarii si viespile formeaza un grup de sine statator în cadrul insectelor, numit himenoptere? Unde sunt pozitionati ochii lor si cum de sunt formati dintr-o multitudine de ochi mai mici? La ce sunt folositoare antenele? Are expresia "talie de viespe" o baza reala?

La capatul abdomenului femelelor, se afla acul. Si asa ajungem la cea mai arzatoare curiozitate: Toate femelele pot sa întepe? Nu, doar unele dintre ele. Ele îsi înfig acul doar atunci cand se simt amenintate sau cand cineva se apropie prea mult de cuibul lor. Ah, ar mai fi ceva! Stiai ca în jurul nostru traiesc peste 500 de specii diferite de albine salbatice? Bondarii sunt cei mai cunoscuti. Iar cele mai multe albine salbatice sunt solitare, adica traiesc singure. Si descoperirile abia încep...

Carticelele educative PIXI STIE-TOT se adreseaza copiilor de varsta scolara. Informatiile revizuite de specialisti si pedagogi vin în completarea cunostintelor acumulate la ?coala sau dezvolta subiecte interesante despre noi si despre lumea în care traim.

Toate carticelele PIXI STIE-TOT se mandresc cu:
1. Subiecte enciclopedice de mare interes
2. Texte clare si istete
3. Ilustratii colorate pentru o mai buna întelegere a informatiilor
4. Casete, chestionare, mini-dictionare si jocuri pentru fixarea informatiilor