skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Cum sa comunici eficient

Cum sa comunici eficient von Dale Carnegie

Preis pro Stück:
Lei 40 / € 10,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 176 S.; Broschiert, 200 x 130
Erscheinungsjahr: 2019
Verlag: Litera
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786063333927

Comunicarea reprezinta un factor esential in privinta succesului sau a esecului; marii lideri au cu to.ii capacitatea de a comunica eficient cu ceilalti oameni. Dar aptitudinile excelente de comunicare nu sunt innascute. Oricine doreste le poate dobandi; nu are nevoie decat de vointa si perseverenta.

Urmeaza principiile formulate de Dale Carnegie pentru a-ti putea prezenta ideile mult mai eficient sefului tau, colegilor, clientilor sau chiar familiei si prietenilor tai si porneste pe drumul care te va face sa comunici mai bine - un pas important spre succes.

Daca iti doresti sa inveti sa comunici eficient, pentru a avea relatii implinite acasa ori la locul de munca, sau daca vrei sa iti dezvolti afacerea prin intermediul oamenilor, iata ce poti invata din aceasta carte:

Cum sa-ti perfectionezi aptitudinile de comunicare verbala in discutiile cu alte persoane (arta conversatiei), cum sa tii discursuri in fata unui public larg sau cum sa prezinti un raport.

Cum sa asculti cu adevarat ce spune interlocutorul tau, pentru a intelege pe deplin mesajul lui, si cum sa interpretezi limbajul nonverbal al ascultatorilor tai.

Cum sa comunici in scris intr-un mod clar, concis, impecabil si atractiv pentru citator.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: