skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Fiica Doctorului Moreau

Fiica Doctorului Moreau von Moreno-Garcia Silvia

Preis pro Stück:
Lei 60 / € 20,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 360 Seiten; paperback
Erscheinungsjahr: 02.2023
Verlag: Nemira
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786064314376

Autoarea bestsellerului international Mexican Gothic ne ofera un fabulos roman istoric, plasat in Mexicul secolului al XIX-lea, o reinterpretare a celebrului SF clasic Insula doctorului Moreau, de H.G. Wells.
Carlota Moreau este o tanara care creste pe o mosie retrasa, intr-un conac luxos, ferita de conflictele si problemele din Mexic. Este fiica unui cercetator atat de indraznet, incat e ori un geniu, ori un nebun.
Montgomery Laughton e un proscris, un melancolic incurabil si asistentul doctorului Moreau, pe care il ajuta sa-si duca la indeplinire experimentele finantate de bogata familie Lizaldes.
Hibrizii sunt rezultatele muncii doctorului Moreau, fiinte monstruoase, pe jumatate oameni, pe jumatate, animale, predestinate sa i se supuna orbeste creatorului lor.
Toti par sa traiasca in armonie pana la sosirea fermecatorului si nepasatorului Eduardo Lizalde, care declanseaza o periculoasa reactie in lant.
„Imaginatia de care da dovada Silvia Moreno-Garcia este absolut fantastica, nelinistita si romantica, neinfricata si capabila sa se reverse in orice gen literar, mereu gata sa imbratiseze cu o deplina stapanire de sine polaritatile naratiunii: bizareria si dragalasenia, pasiunea nebuneasca si ura profunda..."
The New York Times