skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

IN CULISELE TENISULUI

IN CULISELE TENISULUI von HARMAN NEIL

Preis pro Stück:
Lei 40 / € 13,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 552 S.; paperback
Erscheinungsjahr: 2014
Verlag: Victoria
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786067220148

O analiza plina de viata a lumii tenisului profesionist, oferita de o persoana apropiata de vedetele acestui sport... Dupa cum o arata si titlul, aceasta carte este speciala datorita secretelor la care Harman are adesea acces multumita relatiilor cordiale pe care le intretine cu multi dintre reprezentantii de marca ai tenisului. Profitand la maximum de statutul sau privilegiat, Harman reuseste sa fie mai mereu pe cat de constiincios, pe atat de entuziast, ocupandu-se cu atentie de toate subiectele fierbinti ale momentului, furisandu-se abil de la un meci la altul, de la o conferinta de presa la alta, pentru ca mai apoi sa ajunga la evenimente importante din circuitul ATP. The New Review

Neil Harman este unul dintre cei mai respectati si apreciati jurnalisti de tenis din peisajul sportiv actual. Poate fi vazut mai mereu in primele randuri ale partidelor jucate de tenismeni precum Roger Federer, Rafael Nadal sau Venus si Serena Williams. Cu o cariera intinsa pe aproape patru decenii, el a devenit confidentul multor vedete din lumea tenisului, fiind, pentru o vreme, chiar consilierul pe probleme de presa al jucatoarei numarul doi mondial, Victoria Azarenka.

In In culisele tenisului, Harman ne ajuta sa patrundem in culisele acestui sport, aruncand lumina asupra celor mai intime secrete ale tenisului, intr-un volum plin de personalitate, freamat, drama si intrigi.

Cartea lui Harman include interviuri oneste, minutioase, cu toti jucatorii de top, cu antrenorii acestora, precum si cu agentii si managerii lor. Autorul prezinta sportul alb din perspectiva insiderului, oferind cititorilor sai o perspectiva proaspata, dar si opiniile sale personale drastice, care l-au facut atat de indragit. In culisele tenisului vorbeste despre momentele cruciale ale tenisului zilelor noastre; de la Wimbledon la Jocurile Olimpice, de la lupta Serenei Williams cu boala si pana la victoria istorica a lui Andy Murray la un turneu de Mare Slem.