skip to content

Cu Aramis reusesc. Recapitulare prin joc, clasa a II-a.

Cu Aramis reusesc. Recapitulare prin joc, clasa a II-a. din Rodica Chiran
Comunicare in limba romana, Matematica si explorarea mediului

Preţ pe bucată:
Lei 18 / € 6,00
Valoare cu TVA: 5% (Lei) / 7% (EUR)
plus Taxe poştale

în stoc

Categorie: Bücher
Pagini / Format: 96 S.
Anul apariţiei: 2020
Editura: Aramis
Limba: Rumänisch
ISBN: 9786060093213

Lucrarea contine fise de antrenament si autoevaluari cu ajutorul carora elevii vor putea, de multe ori singuri, sa-si reaminteasca si sa-si fixeze notiunile de baza asimilate, pe parcursul clasei a II-a, la disciplinele Comunicare in limba romana si Matematica si explorarea mediului.
Activitatile propuse in acest caiet stimuleaza invatarea, creativitatea si implicarea activa si constienta a elevului, iar cele transdisciplinare, bogate si atractive, faciliteaza un contact permanent cu lumea inconjuratoare.
Jocurile, activitatile individuale, in perechi sau de grup, precum si cele practice asigura dezvoltarea gandirii, imaginatiei creative a copiilor, dar si a trairilor afective pozitive.
Prin intermediul tuturor acestor activitati se urmareste recapitularea si consolidarea cunostintelor dobandite de elevi pe parcursul clasei a II-a, iar prin procesul de autoevaluare, identificarea experientelor de invatare si a competentelor dobandite de acestia in contexte nonformale sau informale.
Scopul acestei lucrari este acela de a le facilita elevilor demersurile de invatare in contextul invatamantului de tip hibrid sau online.

Mai multe articole care vă pot interesa: