skip to content

Matematica . Modalitati de lucru diferentiate. Caiet de lucru pentru clasa III-a.

Matematica . Modalitati de lucru diferentiate. Caiet de lucru pentru clasa III-a. von Florin Berechet, Daniela Berechet, Jeana Tita

Preis pro Stück:
Lei 18 / € 6,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 160 S.; Softcover/Paperback
Erscheinungsjahr: 2018
Verlag: Paralela 45
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789734727117

Matematica - Clasa a III-a este elaborata conform programei în vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 5003/02.12.2014. Continuturile sunt structurate pe niveluri de învatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, iar sectiunile destinate completarii portofoliilor elevului si profesorului sunt marcate ca atare.
Caietul de lucru (semestrul I si semestrul II) contine, exercitii, probleme, jocuri, teste de evaluare initiala, stadiala si finala, dar si de autoevaluare, fiind util astfel atât în activitatile de învatare standard (în conformitate cu cerintele programei scolare), cât si în pregatirea suplimentara a elevilor prin planuri individualizate de învatare.
Îmbogatit cu un abundent material iconografic, care nu numai ca usureaza, dar face procesul învatarii amuzant, volumul include pe coperta a treia un Certificat de competenta a învatarii, ce poate fi semnat de profesor si se înmâneaza elevului la sfârsitul anului scolar.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: