skip to content

Limba si literatura romana - Consolidare. Modalitati de lucru diferentiate. Clasa a III-a

Limba si literatura romana - Consolidare. Modalitati de lucru diferentiate. Clasa a III-a from Florian Berechet, Daniela Berechet, Lidia Costache

Price per copy:
Lei 18 / € 6,00
incl. VAT: 5% (Lei) / 7% (EUR)
plus Delivery fees

Orderable

Category: Bücher
Pages / Format: 168 S.; Softcover/Paperback
Edit year: 2018
Publishing House: Bukarest, Paralela 45
Language: Rumänisch
ISBN: 9789734727162

Limba si literatura româna. Clasa a III-a este elaborata conform programei în vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 5003/02.12.2014. Continuturile sunt structurate pe niveluri de învatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, iar sectiunile destinate completarii portofoliilor elevului si profesorului sunt marcate ca atare.
Caietul de lucru (semestrul I si semestrul II) contine, exercitii, teste de evaluare initiala, stadiala si finala, fiind util astfel atât în activitatile de învatare standard (în conformitate cu cerintele programei scolare), cât si în pregatirea suplimentara a elevilor prin planuri individualizate de învatare.
Bogatul material iconografic si sectiunile speciale de învatare prin joc si careuri nu numai ca usureaza procesul învatarii, dar îl fac si mai amuzant. Volumul include pe coperta a treia un Certificat de competenta a învatarii, ce poate fi semnat de profesor si se înmâneaza elevului la sfârsitul anului scolar.

Similar items that might interest you: