skip to content

Cursa de care La Olimpiada. Portalul Magic nr. 16

Cursa de care La Olimpiada. Portalul Magic nr. 16 von Mary Pope Osborne

Preis pro Stück:
Lei 9 / € 3,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 64 S.; Softcover/Paperback
Erscheinungsjahr: 2016
Verlag: Paralela 45
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789734723041

Extrem de apreciate de parinti, de profesori, dar mai ales de copii, cartile din seria Portalul magic, ale celei mai populare autoare americane Mary Pope Osborne, au realizat un lucru cu adevarat magic: i-au facut pe foarte multi copii intre sase si doisprezece ani sa fie pasionati de lectura, inaripandu-le imaginatia. Tocmai de aceea Portalul magic a ajuns sa ocupe locul intai in topul celor mai citite carti din lume. Vandute in zeci de milioane de exemplare, aceste carti au devenit lecturi suplimentare obligatorii in cele peste 50 de tari in care au fost traduse.
Jack si sora lui mai mica, Annie, calatoresc in timp si spatiu dintr-o casuta secreta, plina cu carti, descoperita intr-un copac fabulos. Fiecare carte deschisa ii face sa treaca intr-o alta lume, ca printr-un portal magic, oferindu-le astfel prilejul sa devina ei insisi personajele unor aventuri pe parcursul carora vor intalni creaturi uimitoare, personaje si realitati din epoci istorice diferite.
Cartile din seria Portalul magic sunt de fapt un pretext epic de a largi cunoasterea si inteligenta copiilor, de a le oferi informatii surprinzatoare pentru ei din lumea de azi, de ieri si de maine.

#16. Cursa de care la Olimpiada

In finalul noii serii de aventuri incepute in numarul 13, Jack si Annie ajung in Grecia antica si, cu ajutorul filosofului Platon, gasesc foarte usor legenda pe care trebuie sa o salveze. Dar copiii n-au chef sa se intoarca atat de repede acasa, ci vor la Jocurile Olimpice. Surpriza: fetele nu au ce cauta acolo! Va gasi Annie o cale de a intra sa vada Jocurile?

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: