skip to content

Atacul Vikingilor

Atacul Vikingilor von Mary Pope Osborne
Portalul Magic nr. 15

Preis pro Stück:
Lei 9 / € 3,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 64 S.; 13 x 20 cm
Erscheinungsjahr: 2016
Verlag: Paralela 45
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789734723034

Extrem de apreciate de parinti, de profesori, dar mai ales de copii, cartile din seria Portalul magic, ale celei mai populare autoare americane Mary Pope Osborne, au realizat un lucru cu adevarat magic: i-au facut pe foarte multi copii intre sase si doisprezece ani sa fie pasionati de lectura, inaripandu-le imaginatia. Tocmai de aceea Portalul magic a ajuns sa ocupe locul intai in topul celor mai citite carti din lume. Vandute in zeci de milioane de exemplare, aceste carti au devenit lecturi suplimentare obligatorii in cele peste 50 de tari in care au fost traduse.
Jack si sora lui mai mica, Annie, calatoresc in timp si spatiu dintr-o casuta secreta, plina cu carti, descoperita intr-un copac fabulos. Fiecare carte deschisa ii face sa treaca intr-o alta lume, ca printr-un portal magic, oferindu-le astfel prilejul sa devina ei insisi personajele unor aventuri pe parcursul carora vor intalni creaturi uimitoare, personaje si realitati din epoci istorice diferite.
Cartile din seria Portalul magic sunt de fapt un pretext epic de a largi cunoasterea si inteligenta copiilor, de a le oferi informatii surprinzatoare pentru ei din lumea de azi, de ieri si de maine.

#15. Atacul vikingilor

Noua serie de aventuri inceputa in numarul 13 continua! Jack si Annie sunt transportati in timp si spatiu in Irlanda medievala, unde descopera, in varful unei faleze, o manastire unde traiesc calugari. Totul pare linistit... Deodata, corabii cu capete de sarpe se apropie de coasta: vikingii ataca! Vor avea Jack si Annie suficient curaj sa duca la bun sfarsit aceasta misiune

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: