skip to content

Orasul cu salcami. Accidentul

Orasul cu salcami. Accidentul from Mihail Sebastian

Price per copy:
Lei 25 / € 8,50
incl. VAT: 5% (Lei) / 7% (EUR)
plus Delivery fees

Orderable

Category: Bücher
Pages / Format: 432 S.; Softcover/Paperback
Edit year: 2016
Publishing House: Litera
Language: Rumänisch
ISBN: 9786063308826

Adriana Dunea, eroina Orasului cu salcami, fiica unor burghezi de provincie si adolescenta candida si cultivata, pleaca la Bucuresti, lasand in urma viata plictisitoare a oraselului si prima iubire pentru Gelu, care continua sa o iubeasca statornic. In capitala, fata trece granita maturitatii fizice si comportamentale si descopera mirajul senzualitatii, regasindu-si in cele din urma fostul iubit ca pe un amant pasional, dar alegand sa-l paraseasca pentru a se consacra, capricios, unei casnicii burgheze conventionale.
In Accidentul, Nora sare stangaci din tramvai si este ajutata sa se ridice de Paul, avocat de succes, nsa nefericit sentimental, care o conduce pana acasa. Tanara profesoara i se daruieste spontan, desi devotamentul si rabdarea ei l lasa multa vreme indiferent pe mizantropul Paul. n cele din urma, Nora i propune o excursie la schi, n mijlocul naturii somptuoase de pe Valea Prahovei.
Doua romane de dragoste care nfatiseaza iubirea cu toate meandrele ei sufletesti n momente diferite ale vietii si alegerile hotaratoare pe care ea le insufla personajelor feminine.

Similar items that might interest you: