skip to content

Comunicare in limba romana.

Comunicare in limba romana. from Cristina Martin, Arina Damian
Caiet de lucru pentru clasa a II-a

Price per copy:
Lei 14 / € 4,90
incl. VAT: 5% (Lei) / 7% (EUR)
plus Delivery fees

Orderable

Category: Bücher
Pages / Format: 127 S.
Edit year: 2015
Publishing House: Elicart
Language: Rumänisch
ISBN: 9786068496771

Acest auxiliar este un instrument complet si necesar pentru elevul de clasa a II-a, continând suficiente exercitii pentru fixarea si aprofundarea cunostintelor la limba româna. În plus, la fiecare lectie sunt oferite notiuni de teorie, explicate pe întelesul copiilor, si modele de rezolvare a exercitiilor.
Totul este construit gradual, de la simplu la complex, cu grade de dificultate diferite, astfel ca orice elev are ce lucra: atât cel care face aprofundare, cât si cel care vrea performanta, care doreste dezvoltarea creativitatii sau se pregateste pentru concursurile scolare.
Auxiliarul abordeaza toate continuturile din noua programa pentru clasa a II-a, incluzând si notiuni teoretice si exercitii aplicative legate de textul nonli­terar/informativ, biletul, afisul, cartea si revista clasei.
De asemenea, au fost explicate o multime de noi ortograme (unele dintre ele sunt optionale, învatatorul având de unde alege).
Speram ca prezentul auxiliar, prin abordarea completa a temelor din noua programa, sa fie util elevilor si cadrelor didactice, indiferent de manua­lul pe care lucreaza la clasa.

Similar items that might interest you: