skip to content

Terapia Gerson

Terapia Gerson von Charlotte Gerson, Morton Walker

Preis pro Stück:
Lei 70 / € 17,62
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 399 S.; Broschiert
Erscheinungsjahr: 2019
Verlag: Litera
Sprache: Deutsch
ISBN: 9786063336966

Medicina moderna a facut progrese imense. Cu toate acestea, nu a reusit sa invinga cancerul, boala nemiloasa care face milioane de victime in fiecare an, la nivel mondial.

Si totusi, dr. Max Gerson (1881 - 1959) ne-a oferit o raza de speranta, prin terapia aletrnativa care iiu poarta numele. in 1959, el a fost primul medic din lume care a spus despre cancer ca ar fi cauzat de mai multi factori independenti. Dintre cei 49 de astfel de factori identificati pana in prezent (deficientele de nutritie, radiatiile de diverse tipuri, ingerarea aditivilor alimentari, stresul cronic, consumul de tutun si de alcool etc.), in mod surprinzator, alimentele toxice fac cel mai mare rau. Peste 70% dintre tumorile maligne sunt cauzate, intr-un fel sau altul, de ceea ce mancam. Tocmai de aceea, Terapia Gerson are la baza o dieta care include fructe si legume proaspete, cultivate organic, si 13 pahare de sucuri proaspete pe zi, la intervale fixe.

Dupa 70 de ani de la apritia terapiei, timp in care mii de pacienti au fost tratati cu succes, fiica dr. Gerson, Charlotte, ea insasi specialist in medicina alternativa, impreuna cu dr. Morton Walker ofera si mai multe informatii despre efectele puternice de vindecare ale fructelor si legumelor organice. Afla:

? cum sa invingi cancerul schimband chimia organismului;
? cum sa prepari sucuri prin terhnici speciale, pentru a le maximiza puterea de vindecare;
? cum sa scapi de alergii, obezitate, hipertensiune si alte boli;
? ce suplimente intaresc sistemul imunitar.