skip to content

La cinci pasi de tine

La cinci pasi de tine from Rachael Lippincott, Mikki Daughtry

Price per copy:
Lei 40 / € 13,50
incl. VAT: 5% (Lei) / 7% (EUR)
plus Delivery fees

Orderable

Category: Bücher
Pages / Format: 288 S.; 137 x 200 mm
Edit year: 2021
Publishing House: Litera
Language: Rumänisch
ISBN: 9786063369711

O poveste de dragoste emotionanta, perfecta pentru fanii lui John Green, despre doi tineri care se indragostesc desi nu se pot apropia unul de altul fara sa-si riste viata.
OARE POTI IUBI PE CINEVA PE CARE NU-L POTI ATINGE NICIODATA?
Stella Grant simte nevoia sa-si planifice viata pas cu pas – poate pentru ca plamanii ei bolnavi, pe care nu-i poate controla, i-o guverneaza oricum, trimitand-o periodic in spital, inca din copilarie. In momentul de fata, Stella trebuie sa se concentreze asupra obtinerii unui loc pe lista beneficiarilor unui transplant de plamani, care-i va asigura cinci ani de existenta fara probleme. Dar asta o obliga sa stea in permanenta la sase pasi de oricine i-ar putea transmite o infectie pulmonara. Sase pasi. Fara exceptie.
Will Newman este exact persoana de care Stella trebuie sa se fereasca. Lui Will nu-i pasa de reguli, de tratamente si abia asteapta sa implineasca optsprezece ani ca sa-si decida singur soarta. Vrea sa plece sa vada lumea – nu doar spitalele ei. Mai mult, Will o poate infecta pe Stella cu o bacterie mortala.
Si totusi, dintr-odata, cei sase pasi dintre ei nu mai par un spatiu de siguranta, ci o pedeapsa. Oare n-ar putea sa fure macar o mica parte din aceasta distanta, in schimbul a tot ceea ce plamanii lor defecti le-au furat din viata? Cat de periculosi ar putea fi numai cinci pasi intre ei, daca asta ii ajuta sufleteste?

Similar items that might interest you: