skip to content

< Articol precedent   Articolul următor >

Ramai la masa?

Ramai la masa? din Laura Cosoi

Preţ pe bucată:
Lei 49 / € 16,50
Valoare cu TVA: 5% (Lei) / 7% (EUR)
plus Taxe poştale

Poate fi comandat/ă

Categorie: Bücher
Pagini / Format: 144 S.
Anul apariţiei: 2014
Editura: Curtea Veche
Limba: Rumänisch
ISBN: 9786065886827

Cartea Laurei Cosoi este o invitatie adresata cititorilor de a patrunde in intimitatea bucatariei sale. Autoarea ne ofera un „jurnal culinar", splendid ilustrat, unde sunt adunate retete pe care ea le indrageste – feluri de mancare pe care le prepara adesea, spre deliciul familiei si al prietenilor de suflet.
Cele mai multe dintre retete sunt usor de pregatit, rapide si pline de ingrediente sanatoase. De la supe si aperitive pana la salate si deserturi, luam parte la o incursiune in lumea culinara a unei vedete – a carei intentie, dupa cum ea insasi marturiseste, este de a destainui o frantura din universul ei, din modul in care isi petrece timpul liber, din ceea ce doreste sa imparta cu toti cei dragi. Astfel, dincolo de o carte de bucate, Laura Cosoi ofera in dar admiratorilor ei o mostra a stilului sau de viata, o exprimare a bucuriei nu doar de a te hrani echilibrat, ci si de a trai armonios, cu pasiune si iubire.
"Exista momente în viata când timpul merita sa se opreasca în loc. Masa cu cei dragi este unul dintre ele, asa ca am adunat în aceasta carte retete sanatoase si gustoase pe care eu le gatesc pentru familia si prietenii mei."(Laura Cosoi)