skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Gramatica limbii germane

Gramatica limbii germane von Eric Grumbach

Preis pro Stück:
Lei 21 / € 7,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 158 S.; Broschiert
Erscheinungsjahr: 2013
Verlag: Bradu, Nomina
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786065355798

In procesul de invatare a unei limbi straine, gramatica este un auxiliar indispensabil. Spunem "auxiliar" deoarece gramatica nu va fi obiectivul central din acest demers. Spunem "indispensabil" deoarece cunoasterea din interior a mecanismelor lingvistice nu va putea fi obtinuta printr-o metoda bazata numai pe comunicare.

Prezentul manual de gramatica a fost alcatuit in stransa legatura cu practica limbii si cuprinde trei parti.
1. Partea de gramatica propriu-zisa
Acest capitol cuprinde, in 98 de puncte, prezentarea si explicarea elementelor de gramatica intr-un limbaj simplu, tinand cont de terminologia obisnuita in limba materna. Explicatiile sunt cel mai adesea redate in tabele, cu exemple traduse. Parcurgerea lor este inlesnita de folosirea culorii.
2. Capcane de evitat
Aceasta parte contine 13 puncte de gramatica care conduc adesea la erori, pentru vorbitorii de limba romana.
3. Expresiile comunicative
Aceasta a treia parte reuneste un ansamblu de expresii continand mecanisme ale comunicarii, precum verbe dicendi sau particule modale, marcand diferite intentii de comunicare si fiind direct orientate spre practica limbii.
Revenirile frecvente la una sau alta dintre aceste parti II vor ajuta pe cititor sa-si faca o idee clara cu privire la mecanismul de functionare, In ansamblu, al limbii germane.