skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Antreneaza-ti creierul!

Antreneaza-ti creierul! von Joe Dispenza
Strategii si tehnici de tansformare mentala

Preis pro Stück:
Lei 59 / € 19,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 544 S.; 153 x 225 mm
Erscheinungsjahr: 2019
Verlag: Curtea Veche
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786064402721
Auflage / Bände: ed. a II- a

Te-ai intrebat vreodata de ce te lasi purtat in permanenta de aceleasi ganduri negative? De ce te intorci mereu la aceiasi membri ai familiei, prieteni sau parteneri care iti fac rau? De ce ramai blocat in aceleasi scheme mentale nocive si inhibante? Studiile arata ca 90 la suta dintre gandurile oamenilor sunt negative. Motivul? Din pricina stresului la care suntem supusi zilnic, ne activam „sistemul de supravietuire" si actionam conform unor tipare comportamentale adanc inradacinate.
Creierul nostru are, insa, o calitate formidabila: neuroplasticitatea. Joe Dispenza, care a petrecut zeci de ani studiind mintea umana, prezinta in aceasta carte strategii si tehnici prin care ii putem schimba organizarea, pentru a ne elibera de schemele mentale nocive. Spune „da" provocarii autorului si descopera cum constientizarea, antrenamentul mental desfasurat cu perseverenta, invatarea si expunerea la situatii de viata noi iti pot deschide calea catre o veritabila transformare personala.
JOE DISPENZA este conferentiar, consultant si cercetator stiintific. Si a luat doctoratul in chiropractica si si a continuat pregatirea postuniversitara in neurologie, neurostiinte, biologie celulara si genetica. Este mereu la curent cu ultimele noutati din fizica cuantica si din domeniile conexe, pe care le leaga de propriile cercetari in vederea unor rezultate practice: ii ajuta pe oameni sa evolueze spiritual, sa treaca peste greutatile vietii si chiar sa se vindece de boli cronice. Tine conferinte pe intregul mapamond si, alaturi de alti oameni de stiinta, realizeaza experimente riguroase pe tema efectelor meditatiei. In calitate de consultant, dr. Joe Dispenza preda principii menite sa sporeasca productivitatea si creativitatea.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: