skip to content

< Previous article   Next item >

Hiking map of the Harghita Mountains - Harta de drumetie a Muntilor Harghitei

Hiking map of the Harghita Mountains - Harta de drumetie a Muntilor Harghitei
M 1:65.000

Price per copy:
Lei 23 / € 7,90
incl. VAT: 5% (Lei) / 7% (EUR)
plus Delivery fees

Available

Category: Landkarten
Pages / Format: Faltkarte; Faltkarte
Edit year: 2018
Publishing House: Klausenburg, Schubert+Franzke
Language: Englisch
ISBN: 5948490930412
Edition / Volum: Muntii nostri nr. 21

Harta Muntilor Harghitei poarta indicativul MN21, ceea ce-nseamna ca este al douazeci si unulea numar din colectia „Muntii Nostri".

Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere si s-a tiparit pe hârtie rezistenta la umiditate. Este usor de citit si simplu de utilizat datorita stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke si datorita structurarii practice ale informatiilor. Totul este la îndemâna, exact acolo unde este necesar, fiind utila atât pasionatilor de drumetii cât si profesionistilor.

Zonele Harghita Madaras, Hargita-Bai, Muntele Ciomatu apar la o scara mai detaliata: 1 : 25 000 si Cheile Vârghisului apare la o scara mai detaliata: 1 : 10 000.

Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu în limbile româna si engleza, unele trasee având atasate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o caseta tehnica continând: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcus total, coborâre totala, timp de parcurgere dus-întors, practicabilitate în functie de anotimp etc. Harta contine si un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util în masurarea rapida a distantelor pe harta. Umbrirea si curbele de nivel scot în evidenta relieful, usurând orientarea.

Toate traseele (track-urile) si unele puncte de interes (waypoint-uri) vor fi descarcabile de pe website-ul nostru, iar aplicatiile iPhone si Android vor risipi aura nostalgica a hartii, conferind produsului complexitatea tehnica obligatorie secolului în care traim.

Sa va bucurati de aceasta harta, sus pe culmile însorite ale Muntilor Harghitei, scrutând în zare culmile vecine, cele care vor da în curand numele urmatoarelor harti din colectia „Muntii Nostri".