skip to content

< Articol precedent   Articolul următor >

Un an la ferma

Un an la ferma din Magdalena Koziel-Nowac
Carte de explorat

Preţ pe bucată:
Lei 40 / € 13,50
Valoare cu TVA: 5% (Lei) / 7% (EUR)
plus Taxe poştale

Poate fi comandat/ă

Categorie: Bücher
Pagini / Format: 32 S.; Hardcover/Pappeinband
Anul apariţiei: 2020
Editura: Litera
Limba: Rumänisch
ISBN: 9786060731849

Salutare tuturor! Sunt un soricel si locuiesc cu ai mei la tara, la ferma familiei Frunzescu. Toma, Miki si Fred copiii fermierilor, isi ajuta parintii la treburile gospodaresti si la muncile campului. Bunica Tudora si domnul Vasile sunt si ei de mare ajutor la ferma. Pe langa noi, aici mai traiesc multe animale: oi, porci, curcani, gaste, rate, gaini, un cal si o vacuta, dar si catelul Teddy si doua pisicute. Bunica Ioana locuieste si ea in acelasi satuc, iar nepoata ei, Ela, o viziteaza adeseori. I-ar placea si ei sa locuiasca aici intr-o buna zi! Oamenii vin de la oras ca sa cumpere produse naturale de la ferma sau pur si simplu ca sa se relaxeze si sa respire aer curat.

Faceti cunostinta cu personajele si bucurati-va de peisajele rurale! Aflati cum se desfasoara activitatile la tara in fiecare anotimp – faceti, de pilda, o plimbare cu sania si vedeti cum planteaza seminte si culeg roadele oamenii gospodari, dar si multe altele.

Acest album ilustrat stimuleaza imaginatia, dezvolta curiozitatea, capacitatea de a gandi logic, de a cauta legaturi de cauzalitate, formeaza deprinderea de a povesti si, mai ales, va garanteaza ore intregi de distractie si de incantare.