skip to content

< Previous article   Next item >

Piticul din ureche

Piticul din ureche from Christine Nöstlinger

Price per copy:
Lei 28 / € 9,50
incl. VAT: 5% (Lei) / 7% (EUR)
plus Delivery fees

Orderable

Category: Bücher
Pages / Format: 208 S.; 130 x 200 mm, Broschiert
Edit year: 2021
Publishing House: Meteor Press
Language: Rumänisch
ISBN: 9786069101421

Cu putin timp inainte de prima ei zi de scoala, Anna l-a descoperit pe piticul minuscul, cu scufia lui cea violeta. Fara a fi poftit, el a intrat in urechea ei si a inceput sa se amestece in toate, devenind un partener de discutii extrem de util, deoarece Anna are multe pe cap. Parintii ei sunt divortati, iar programul ei zilnic este destul de complicat. Pe langa toate astea, la scoala apar si alte necazuri odata cu ivirea primelor sentimente de iubire si a primelor suferinte inevitabile. Numai ca toate se pot rezolva cand ai in cap un pitic care sa te ajute!
Christine Nostlinger (1936-2018) a studiat grafica la Academia de Arta Aplicata din Viena si a colaborat la diverse cotidiene si reviste.
In anul 1970 a scris si ilustrat prima ei carte pentru copii, care a avut imediat un succes rasunator. A publicat poezii, romane, scenarii de film si numeroase carti pentru copii si tineret. Pentru activitatea ei, a fost distinsa cu numeroase premii, printre care Premiul International Hans Christian Andersen, Premiul de Onoare al Librarilor din Austria, precum si Premiul Memorial Astrid Lindgren.

Similar items that might interest you: