skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Cutie Pixi Stie Tot. Universul. Viata si civilizatie

Cutie Pixi Stie Tot. Universul. Viata si civilizatie

Preis pro Stück:
Lei 30 / € 10,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 32 S.
Erscheinungsjahr: 2017
Verlag: Galaxia Copiilor
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789901111565

Pixi ne dezvaluie toate secretele Universului
Patru carticele din seria PIXI STIE-TOT se reunesc intr-o „minienciclopedie la cutie" practica si captivanta, care cuprinde informatii-cheie despre Univers, viata si civilizatie.
Cand s-au format continentele? Cine a fost primul om trimis in spatiu? De ce isi schimba frunzele culoarea? Cum invatau copiii in Epoca de Piatra? Pe langa raspunsurile la aceste curiozitati, carticelele „Planete si stele", „Pamantul", „Anotimpurile" si „Epoca de Piatra" le ofera copiilor isteti si curiosi informatii utile, insotite de imagini atractive, incurajandu-i sa aprofundeze cu usurinta subiectele abordate.
Aflati tot despre carticelele educative PIXI STIE-TOT!
-Au un format prietenos, tip carte postala
-Trateaza subiecte enciclopedice de mare interes
-Textele au fost revizuite de specialisti si pedagogi reputati Ilustratiile colorate ajuta la o mai buna intelegere a temelor
-Nu lipsesc chestionarele, mini-dictionarele si jocurile utile pentru fixarea informatiilor
„Planete si stele" cuprinde informatii despre sistemul nostru solar si Calea Lactee, despre zborul in spatiu, despre Statia Spatiala Internationala, despre meteoriti, comete si sateliti. Pregatiti-va sa aflati care este cel mai inalt vulcan cunoscut sau care este cea mai rece planeta.
„Pamantul" exploreaza planeta noastra sub toate aspectele ei, pornind de la modul in care este vazuta din Cosmos. Stiati ca, vreme indelungata, oamenii au crezut ca Pamantul are forma unei farfurii plate? In imaginatia lor, cerul era ca un clopot urias de care erau agatate stelele.
„Anotimpurile" explica aparitia acestora, care sunt lunile din care sunt formate, ce sarbatori sunt in fiecare anotimp, care sunt cele mai importante evenimente care se produc la schimbarea anotimpurilor. Tot acum aflam si despre misterioasa noapte care dureaza 6 luni sau despre centura fierbinte a Pamantului.
„Epoca de Piatra" ne teleporteaza in trecutul indepartat al omenirii, prezentand cele mai inedite lucruri despre stilul de viata al oamenilor din preistorie.