skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Pixi stie tot. Minienciclopedie la cutie 2: Corpul omenesc. Sanatate si bune maniere

Pixi stie tot. Minienciclopedie la cutie 2: Corpul omenesc. Sanatate si bune maniere

Preis pro Stück:
Lei 30 / € 10,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 128 S.
Erscheinungsjahr: 2018
Verlag: Galaxia Copiilor
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789901111572

Pixi vine din nou in ajutorul copiilor curiosi!
Patru carticele din seria PIXI STIE-TOT si-au dat intalnire intr-o „minienciclopedie la cutie" isteata si simpatica, plina de ilustratii captivante si de informatii utile despre sanatate si bune maniere.
Ce rol are inima? Care sunt efectele vitaminelor? Cum apar vanataile? De ce nu trebuie sa ne param colegii si prietenii? Pe langa raspunsurile la aceste curiozitati, carticelele Corpul meu, Sa ne purtam frumos, Sa ne hranim sanatos, Micul medic. Cum sa dam primul ajutor ii ajuta pe cei mici sa descopere cum functioneaza corpul omenesc si cum isi pot proteja sanatatea, dar si cum trebuie sa se comporte acasa si in societate.
Aflati tot despre carticelele educative PIXI STIE-TOT!
-Au un format prietenos, tip carte postala
-Trateaza subiecte enciclopedice de mare interes
-Textele au fost revizuite de specialisti si pedagogi reputati
-Ilustratiile colorate ajuta la o mai buna intelegere a temelor
-Contin chestionare, mini-dictionare si jocuri
Corpul meu cuprinde informatii despre partile componente ale corpului, dar si despre celule, tesuturi, organe si rolurile pe care le au fiecare in functionarea acestei masinarii extraordinare.
Sa ne purtam frumos explica normele de buna purtare: care sunt regulile elementare de comportament, ce inseamna fairplay, cum sa ii tratam politicos pe membrii familiei, pe prieteni si colegi, dar si pe oamenii necunoscuti cu care interactionam.
Sa ne hranim sanatos dezvaluie secretele unei alimentatii echilibrate: ce inseamna sa mananci sanatos, ce rol au lichidele, cum calatoresc alimentele prin corp, de ce trebuie sa mergem pe jos si sa facem miscare.
Micul medic. Cum sa dam primul ajutor ne invata tot ce trebuie sa stim pentru a reactiona prompt in situatii speciale: care sunt caracteristicile corpului uman, cum ne mentinem sanatatea, care este numarul serviciului de urgenta, cum procedam in caz de arsuri, cum tratam diversele tipuri de rani.
Pachetul contine 4 carti a cate 32 de pagini.