skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Necenzurat

Necenzurat von Radu F. Constantinescu

Preis pro Stück:
Lei 45 / € 15,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 192 S.; 130 x 200 mm
Erscheinungsjahr: 2019
Verlag: Curtea Veche
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786064402417

Dupa Filosofia sexului, Radu F. Constantinescu revine acum cu o noua carte pe tema relatiilor de cuplu. Autorul reuseste aici o imbinare originala intre povesti de viata si reflectii personale – totul, pe un ton relaxat si natural.
Fiind unul dintre acei putini autori ce reusesc sa prezinte o relatie de cuplu din ambele perspective – atat a femeii, cat si a barbatului –, Radu F. Constantinescu se apropie de cititor cu intelegere si umor, ca un prieten care-ti povesteste fara ocolisuri despre tot ce implica dragostea: pasiune si plictiseala, dor si renuntare, sinceritate si minciuna, ratiune si extaz etc.
Autorul ridica la fileul cititorului o serie de intrebari...
- Cum arata relatia perfecta?
- Care sunt tipurile de femei, dupa comportamentul lor in dragoste?
- Ce e preludiul?
- Ce greseli fac femeile in amor?
- Care-i deosebirea dintre barbatul "da, draga" versus barbatul "dat dracului"?
- De ce se strica o relatie oficiala?
- Cum sa-i parasesti iubitul sau iubita?
- Ce faci can iubesti un barbat care nu e al tau?
...si da o suma de raspunsuri:
- Dragostea nu e relatie – e revelatie.
- Femeia iarta mai degraba un barbat obraznic decat unul indecis.
- Nu exista o singura iubire adevarata.
- Fiecare poveste de iubire este mai putin Romeo si Julieta si mai mult Imblanzirea scorpiei.
- Bunele maniere sunt altele decat cele pe care le stii tu.
- Omul se obisnuieste mai greu cu singuratatea decat cu nefericirea.
- Exista un singur lucru mai periculos decat o femeie care tipa: una care tace.
- Un cuplu perfect insemna un barbat si o femeie despre care nu avem suficiente informatii.

Necenzurat este prescriptia perfecta pentru diagnosticul de ipocrizie sociala.
Cel mai cunoscut scriitor dintre bloggeri sau cel mai cunoscut blogger dintre scriitori? A castigat si premii pe care, in general, scriitorii nu le iau: Cel mai bun blog (Radar de Media) 2014, conduce detasat pentru 2015; Premiul Revistei VIP; Premiul Galei Barbati de Succes si asa mai departe. Se incapataneaza sa spuna ca premiul cel mai mare este atentia cititorilor sai. Un premiu pe care il castiga saptamana de saptamana. Peste 30 000 000 de afisari a strans blogul lui de la „rebranding". Locul 1 pe trafic.ro in 16 luni din ultimele... 18!
O prezenta constanta in topul celor mai viralizate articole de blog din Romania (zeList). Prima lui carte, Filosofia sexului, aparuta tot la Curtea Veche Publishing a fost bestseller inca din prima zi de precomenzi, fiind, poate, singura carte care s-a epuizat inainte sa apara. Stilul lui e greu de inclus intr-o categorie. E „condamnat" sa ramana mereu „in afara colectiilor", dar in atentia celor care vor raspunsuri directe chiar si la intrebarile pe care nimeni nu le pune cu voce tare. „N-o sa-mi fie dor de tine. Nu o sa sterg pozele cu tine din telefon. Nu o sa vorbesc cu prieteni comuni sa aflu ce mai faci.
Nu o sa bat DJ-ul daca pune melodia aia pe care mi-ai promis tu ca n o sa-ti mai muti niciodata hainele. Sau eu ti-am promis ca n-o sa ti le mai muti? Cum a fost? Pur si simplu, n-o sa-mi fie dor de tine si nu o sa schimb locul mobilei prin casa. S-o fac sa para altfel. Altcumva. Altundeva. N-o sa las muscatele sa moara de sete, iar eu... eu in niciun caz n-o sa ma imbat. N-o sa-mi fie dor de tine si n-o sa-ti dau unfriend ca apoi sa caut sa-ti vad de pe pagina lui Dan check-in-urile. N-o sa merg ca din intamplare la restaurantul tau preferat sa cer un bors de vitel si sa te astept... ca un bou. Nu te gandi macar o secunda ca o sa dau jos ramele alea de pe pereti. Oricum n-am apucat sa punem nimic in ele! Sa nu crezi ca n-o sa mai merg la Constanta. Sau ca n-o sa mai beau Jägermeister din pahare reci. Sau ca n-o sa ma mai imbrac cu tricoul verde. Sau ca o sa donez camasa neagra unui om al strazii... Nu. N-o sa-mi fie dor de tine. Pentru ca sunt al dracului de hotarat... sa te pastrez!" — Radu F. Constantinescu