skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Introducere in NLP. Tehnici psihologice pentru a-I intelege si influenta pe oameni

Introducere in NLP. Tehnici psihologice pentru a-I intelege si influenta pe oameni von Joseph O'Connor, John Seymour

Preis pro Stück:
Lei 48 / € 16,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 416 S.; 130 x 200 mm
Erscheinungsjahr: 2019
Verlag: Curtea Veche
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786064402141
Auflage / Bände: Ed a II a, revizuita

Fara indoiala ca programarea neurolingvistica a devenit astazi, in multe cercuri sociale si profesionale, mai populara decat psihologia clasica sau psihanaliza. Dar cu ce contribuie ea la imbunatatirea performantelor si a starii de spirit generale?
Joseph O'Connor si John Seymour prezinta, cu onestitate si cu o capacitate de sinteza impresionanta, o multitudine de subiecte si de tehnici abordate de NLP de-a lungul deceniilor. NLP-ul se bazeaza pe ultimele descoperiri din domeniul psihologiei: de fapt, e vorba despre tehnici stravechi de transformare a personalitatii (meditatie, vizualizare etc.), al caror sens stiintific a fost clarificat abia de jumatate de secol incoace. Dar autorii ne avertizeaza ca nu e chiar atat de simplu, ca totul trebuie gandit si aplicat contextual, tinand cont de scopurile si idealurile fiecaruia.
Dincolo de caracterul ei explicativ, Introducere in NLP este o invitatie la intelepciune, echilibru si buna masura in toate. Fiindca, odata ce patrunzi in tainele tehnicilor prezentate aici, intelegi ca esti parte dintr-un intreg, ca succesul durabil vine doar din comunicarea si convietuirea armonioasa cu ceilalti.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: