skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Jim Nasturel si Lukas, mecanicul de locomotiva

Jim Nasturel si Lukas, mecanicul de locomotiva von Michael Ende

Preis pro Stück:
Lei 45 / € 15,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 336 S.; Hardcover/Pappeinband
Erscheinungsjahr: 2022
Verlag: Arthur
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786060864462

Jim Nasturel ajunge pe minuscula insula Lummerland - cu o populatie de doar patru locuitori - prin intermediul unui pachet misterios.

Insa, din cauza „aglomeratiei" din mica lor tara, mecanicul Lukas se vede nevoit sa-l ia pe Jim si, la carma fantasticei sale locomotive Emma, sa porneasca intr-o calatorie prin tinuturi bizare, unde intalnesc personaje memorabile: Uriasul Parelnic, dragonul-pe-jumatate sau bonzii de la castelul din Mandala, care se arunca pe burta ori de cate ori isi saluta suveranul.

Ca in toate povestile, exista si o printesa care trebuie salvata: micuta Li Si, fiica desteapta foc a Imparatului Mandalei.

Astfel isi construieste povestea magicianul Michael Ende, in cartea care l-a asezat in randul celor mai straluciti scriitori de carti pentru copii.

Gaëtan Dorémus (n. 1976) este un apreciat ilustrator si autor francez de carti pentru copii. A colaborat la publicatii pentru adolescenti si adulti (printre care cunoscutele Le Monde si Liberation), dar a lucrat si in publicitate. In momentul de fata, tine cursuri la Universitatea de Arte Decorative din Strasbourg.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: