skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Ne pregatim pentru Evaluarea Nationala 2022. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a

Ne pregatim pentru Evaluarea Nationala 2022. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a von Cristina Cergan

Preis pro Stück:
Lei 25 / € 8,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 280 S.; 200 x 260 mm
Erscheinungsjahr: 2021
Verlag: Paralela 45
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789734734672

Un prim obiectiv important pentru viitorii absolventi este sa verifice, in timp util, masura in care pot performa la examen. Pentru atingerea acestui scop, ca element de noutate, echipa noastra va aduce in atentie lucrarea Ne pregatim pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a. Acesta este un auxiliar complet de pregatire in vederea pregatirii si sustinerii primului examen important din viata oricarui elev. Acest auxiliar, Ne pregatim pentru evaluarea nationala, asigura aplicatii/exercitii necesare recapitularii si consolidarii cunostintelor dobandite de catre elev in gimnaziu. Cuprinsul sau este bine delimitat si structurat, iar acesta contine:
– 40 de seturi cu exercitii de antrenament pregatitoare pentru cerintele specifice subiectului de examen;
– 40 de teste realizate in conformitate cu programa de Evaluare Nationala aprobata prin OMEC nr. 3472/10. 03. 2020 si dupa modelul publicat de CNPEE pe 2 noiembrie 2020;
– sugestii de raspuns pentru cele 40 de teste;
– explicatii si sfaturi pentru redactarea rezolvarilor;
– posibilitatea descarcarii, prin scanarea unui cod QR, a unor fise de autoevaluare si reglare a invatarii pentru fiecare test in parte;
– texte-suport care acopera cerintele programei din punct de vedere tematic si tipologic;
– sugestii de lectura suplimentara;
Intreg continutul acestei lucrari aduse de catre noi in atentia elevilor urmareste, punctual, fiecare dintre competentele specifice si continuturile asociate ce vor fi evaluate si prin intermediul carora se recapituleaza intreaga materie. Atat exercitiile, cat si testele sunt concepute dupa modelul subiectelor oficiale, intocmai pentru a-l familiariza pe elev cu conditiile din examen.
Prin urmare, daca unul dintre obiectivele tale cele mai importante din acest an este sa te pregatesti si sa obtii note mari la Evaluarea Nationala din 2022, nu mai sta pe ganduri si comanda acest auxiliar. Impreuna cu Cristina Cergan, autoarea acestei lucrari, iti vei imbunatati rezolvarile si intreg procesul de invatare.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: