skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Matematica - Clasa 1. Sem.1+2 - Caiet modalitati de lucru diferentiate

Matematica - Clasa 1. Sem.1+2 - Caiet modalitati de lucru diferentiate von Daniela Berechet
Caiet de lucru

Preis pro Stück:
Lei 18 / € 6,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 168 S.; 260 x 200 mm
Erscheinungsjahr: 2020
Verlag: Paralela 45
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789734731640

Matematica si explorarea mediului, caiet de lucru, pentru clasa I. MATE 2000 - CONSOLIDARE. Modalitati de lucru diferentiate Sem. I+Sem. II
Matematica si explorarea mediului - Clasa a II-a, este elaborata conform programei in vigoare aprobate de M. E. N. prin D. M. nr. 3418/19. 03. 2013. Continuturile sunt structurate pe niveluri de invatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, iar sectiunile destinate completarii portofoliilor elevului si profesorului sunt marcate ca atare.
Caietul de lucru (semestrul I si semestrul II) contine exercitii, probleme, jocuri, teste de evaluare initiala, stadiala si finala, dar si de autoevaluare, fiind util astfel atat in activitatile de invatare standard (in conformitate cu cerintele programei scolare), cat si in pregatirea suplimentara a elevilor prin planuri individualizate de invatare.
Imbogatit cu un abundent material iconografic, care nu numai ca usureaza, dar face procesul invatarii amuzant, volumul include pe coperta a treia un Certificat de competenta a invatarii, ce poate fi semnat de profesor si se inmaneaza elevului la sfarsitul anului scolar.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: