skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >


Liderul poti fi tu

Liderul poti fi tu von Dale Carnegie

Preis pro Stück:
Lei 45 / € 15,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 280 S.; 205 x 145 mm
Erscheinungsjahr: 2021
Verlag: Curtea Veche
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786064408754

Vremea directorului ascuns in spatele unui birou impunator si a angajatului lipsit de initiativa, care asteapta sa primeasca sarcini, a trecut. E timpul sa comunicam, sa privim lucrurile din perspectiva celorlalti si sa ne deprindem sa-i ascultam.
Conceput sa te indrume pas cu pas, sa te ajute sa-ti identifici punctele forte si sa le valorifici, acest volum este rezultatul a zeci de ani de experienta in cadrul organizatiei fondate de Dale Carnegie. Liderul poti fi tu este un indemn entuziast si energic la mobilizare, adresat antreprenorilor care isi doresc sa creeze companii puternice, cu un succes de durata.
Cartea contine secrete aflate de la personalitati remarcabile din mediul de afaceri, politica si sport – cum ar fi Bela Karolyi, antrenorul Nadiei Comaneci –, dovada ca inspiratia si viziunea unui lider autentic sunt de gasit pretutindeni.
"O actualizare necesara a unora dintre ideile care i-au adus faima lui Carnegie, precum si un accent mai mare pus pe afaceri." – Publishers Weekly
"Autorii formuleaza principii solide referitoare la relatiile interumane, verificate de-a lungul timpului. Aplicate, ele pot ajuta pe oricine, din orice domeniu, sa descopere surse interioare de creativitate si entuziasm pentru a deveni mai productiv. " – Goodreads

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: